Valena Life Netatmo intelligens szerelvények és Netatmo Pro okosotthon megoldások

pén19feb10:30pén11:00Valena Life Netatmo intelligens szerelvények és Netatmo Pro okosotthon megoldások10:30 - 11:00

Event Details

“Napjainkban egyre többet hallunk az okosotthonokról, okos megoldásokról. Legtöbbünkben már felmerült a gondolat, mi lenne, ha nekünk is lehetne okosotthonunk, mindezt a lehető legegyszűrebben kiépíteni és elkerülni a véséssel, utólagos vezetékezéssel járó munkálatokat.

Fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, a Valena Life / Allure Netatmo és az új Céliane Netatmo designban.

Az intelligens szerelvényekkel egyszerűen elindíthatja a programozható szcenáriókat és egyidejűleg vezérelheti a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja a csatlakozó aljzatokat és lámpákat, mindezeket akár egy utasítás segítségével, vagy a Legrand Home + Control applikációval távolról is. Illetve további intelligens funkciókat adhat hozzá otthonához a Netatmo Pro termosztátokkal, radiátor szelepekkel és az intelligens beltéri és kültéri kamerákkal.

Több

Idő

(Péntek) 10:30 - 11:00

Színpad

Legrand Színpad

Az esemény előadói

  • Kristóf Dávid

    Kristóf Dávid

    Termékfelelős, Legrand

    Kristóf Dávidnak hívnak, a Budapesti Műszaki Egyetemen diplomáztam villamosmérnökként. Több, mint 2 éve dolgozom a Legrand termékmenedzsereként, elsősorban intelligens otthonok, intelligens szerelvények témakörben.

    Termékfelelős, Legrand