Sonoff vagy Shelly - két népszerű Wi-Fi-s okosotthon megoldás összehasonlítása

pén19feb11:30pén12:00Sonoff vagy Shelly - két népszerű Wi-Fi-s okosotthon megoldás összehasonlítása

Event Details

Az előadás témája két népszerű okosotthon platform, a Sonoff eWeLink nevű platformjának és a Shelly Cloud-nak az összehasonlítása.

Az eWeLink a legnépszerűbb globális felhős megoldások egyike, nem csak Sonoff, de más márkák, például a SmartWise és a KingArt is gyártanak eWeLink-termékeket, ezek mind egymással kompatibilisek és jól kiegészítik egymást. A Shelly pedig az elmúlt években robbant be a Wi-Fi-s eszközök piacára, és innovatív termékeivel tekintélyes szeletet hasított ki magának a piacon. A Shelly termékei a saját Shelly Cloud app és platform segítségével vezérelhetőek.

Mindkét márkacsoport és platform népszerű és elterjedt Magyarországon, és mindkettő minőségi, megbízható és jó ár-érték arányú terméket kínál. Hogy egy-egy lakás, iroda, üzlet vagy műhely okosítására, vagy csak egy villanyszerelési probléma megoldására melyiket érdemes éppen választani, a platformok és termékek képességein múlik. A két rendszer részletes összehasonlításával megpróbálunk segíteni a kettő közötti választásban nem csak az otthonukat okosítók, hanem kivitelezők, villanyszerelők, viszonteladók számára is.

Több

Idő

(Péntek) 11:30 - 12:00

Színpad

Legrand Színpad

Az esemény előadói

 • Simon Attila

  Simon Attila

  Ügyvezető-tulajdonos, Marketcom

  Attila a számos okosotthon, avagy okosvillamossági márka magyarországi hivatalos disztribútoraként működő MarketCom Kft. vezetője. Végzettségét tekintve közgazdász, szakmai karrierjében IT megoldás értékesítés, marketing tanácsadó cég, valamint nemzetközi autóipari IT megoldások értékesítése és globális B2C szolgáltatási üzletág kialakítása is megtalálható.

  Évekkel ezelőtt magába szippantotta az okosotthon világa. Jelentős tapasztalata van mind a cég portfóliójába tartozó eWeLink felhő-platformot használó Sonoff és SmartWise megoldások, mind piaci vetélytársuk, a Shelly eszközök terén. Előadásában e két népszerű Wi-Fi-s márka, a kínai Sonoff és az európai Shelly összehasonlítására vállalkozik.

  Ügyvezető-tulajdonos, Marketcom

Scroll to Top