Okosotthon Club feat. Őrültech - élő podcast felvétel

pén19feb18:00pén19:00Okosotthon Club feat. Őrültech - élő podcast felvétel18:00 - 19:00

Idő

(Péntek) 18:00 - 19:00

Színpad

Chameleon Smart Home Színpad

Az esemény előadói

 • Galicz Miklós

  Galicz Miklós

  okosotthon szakértő, IoT Maniacs

  2006 óta része az életemnek a programozás és az IoT és folyamatosan keresem a legszélesebb körben alkalmazható retrofit megoldásokat.

  okosotthon szakértő, IoT Maniacs

 • Krisztina Martina Wille

  Krisztina Martina Wille

  Geeklány

  3D nyomtató rajongó informatikus, aki az otthonát is előszeretettel okosítja.

  Informatikusként 25 éve írom a programokat, az első 3D nyomtatómat 9 éve vettem. Az otthonom okosítását gyári és DIY elemek kombinálásával kezdem – ahol hasznos volt a már meglévő 3D nyomtató is.

  Geeklány

 • Máté Geri

  Máté Geri

  Műsorvezető, Őrültech

  Sziasztok! Máté Geri vagyok, az Őrültech tech-bulvár podcast háromfős alakulatának bölcsészmérnöke. Az automatizációk iránti klinikai szintű izgatottság tehát szakmai velejáró, legyen szó szoftveres megoldásokról, vagy egyéb ipari megoldások mellett otthonautomatizálásról.

  Műsorvezető, Őrültech

 • Tálas Péter Csongor

  Tálas Péter Csongor

  műsorvezető, Őrültech

  Sziasztok! Tálas Péter Csongor vagyok, a szegedi Rádió 88 műsorvezetője, illetve az Őrültech podcast egyik kitalálója. Gimis korom óta izgat minden, ami rádiózás, illetve főleg minden, ami tech! Okosotthon ügyben nem vagyok pro (még), de hazudnék, ha azt mondanám, hidegen hagy a dolog. Egyelőre a lelkes amatőrök táborát erősítem, de ki tudja ez hogyan változik az expo után. 😃

  műsorvezető, Őrültech

 • Virág Zoltán

  Virág Zoltán

  vezető, IoT Central

  A megfelelő okosotthon kiválasztása nem egyszerű kérdés, hiszen egy folyamatosan fejlődő iparág, ami az elmúlt pár évben egyre népszerűbb és elérhetőbb lett. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy nehéz eligazodni a különböző gyártók és technológiák között, mivel én is ingatlan vásárlás előtt kezdtem alaposabban utánajárni a témának. Mivel nem volt hazai fóruma, elindítottam egy meetupot, ami mára Magyarország legnagyobb okosotthon közösségévé nőtte ki magát. És azt a szerepkört – ami anno hiányzott –, jelenleg harmadmagammal töltjük be; hiszen mára kikupálódtunk a megannyi technológiából és telepítői képzésekből okosotthon szakértővé.

  vezető, IoT Central

 • Vörös Tamás

  Vörös Tamás

  Közösségi fejlesztő, HomeAssistant Hungary Csoport

  Közösségi fejlesztő, HomeAssistant Hungary Csoport

 • Zsák Péter

  Zsák Péter

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.

  “„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem.
  Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én.
  Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen.
  A Smartopert Partners pedig naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.”

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.