Okos Otthon Szolgáltatás Home Assistant alapokon - Yabune Solution Kft.

pén19feb14:30pén15:00Okos Otthon Szolgáltatás Home Assistant alapokon - Yabune Solution Kft.14:30 - 15:00

Event Details

Láttuk több rendszer telepítését közvetlen közelből és szakmai hátterünknek köszönhetően is látjuk a világ digitális transzformációjának kihívásait.

Ekkor született meg az ötlet, hogy a nyílt forráskódú Home Assistant otthon automatizálási szoftver sokoldalúságára és az évek során komplex informatikai rendszerek tervezésével és karbantartásával megszerzett tudásunkra építve megalkossunk egy minden igényt kielégítő, versenyképes megoldást. Ennek sikerére alapozva döntöttük el, hogy a versenyszférában és elosztott rendszerekkel szerzett tapasztalatainkat kamatoztatva, olyan megoldásokat nyújtsunk mind DIY, laikus és telepítő kollégáknak, amely elő segíti az okosotthonforradalmát.”

Több

Idő

(Péntek) 14:30 - 15:00

Színpad

Intelligens Épületek Színpad

Az esemény előadói

 • Halmos Gyula

  Halmos Gyula

  Tulajdonos, Yabune Solution Kft.

  Tulajdonos, Yabune Solution Kft.

 • Lángh Tamás

  Lángh Tamás

  Tulajdonos, Yabune Solution Kft.

  “Fiatal mérnökök vagyunk, több évnyi, multinacionális cégeknél szerzett szoftverfejlesztési és innovációs tapasztalattal. Hozzászoktunk, hogy ezen a területen minden gyorsan változik, így ehhez alkalmazkodva alakítottuk ki a Yabune Home Okosotthon rendszerét. Ismerjük a legújabb irányok, és az Internet of Things (IoT) kihívásait. Láttuk több rendszer telepítését közvetlen közelből és szakmai hátterünknek köszönhetően is látjuk a világ digitális transzformációjának kihívásait.

  Ekkor született meg az ötlet, hogy a nyílt forráskódú Home Assistant otthon automatizálási szoftver sokoldalúságára és az évek során komplex informatikai rendszerek tervezésével és karbantartásával megszerzett tudásunkra építve megalkossunk egy minden igényt kielégítő, versenyképes megoldást.
  Ennek sikerére alapozva döntöttük el, hogy a versenyszférában és elosztott rendszerekkel szerzett tapasztalatainkat kamatoztatva, olyan megoldásokat nyújtsunk mind DIY, laikus és telepítő kollégáknak, amely elő segíti az okosotthonforradalmát.”

  Tulajdonos, Yabune Solution Kft.