június, 2022

pén03jún18:0020:00Networking - kapcsolatépítés (VIP belépővel)18:00 - 20:00 Lurdy Rendezvényközpont 5. terem

Idő

(Péntek) 18:00 - 20:00

Színpad

Lurdy Rendezvényközpont 5. terem

Könyves Kálmán krt. 12-14

Az esemény előadói

 • Balogh Péter

  Balogh Péter

  Tulajdonos, BAConsult

  Balogh Péter, vagy Petya, aki programozóként indulva olyan sikerprojektek élén állt, mint a PDAmill vagy az iGO (NNG), mostanában pedig segít a kezdő vállalkozásoknak sikertörténetté válni (Igen, igen, Cápa is…) nem csak angyalbefektetőként, de mentorként, oktatóként is, nagy okosotthon rajongó.

  Ahogy honlapján is írja (nem utolsó sorban ‘amik le kötnek mostanában: okos otthon rendszerek’ pont alatt):
  Mindig is technomókus voltam, szeretem a kütyüket, szeretek programozni, forrasztani, valami hasznosat létrehozni.

  URL https://www.baloghpetya.com/

  Tulajdonos, BAConsult

 • Balogh Zoltán

  Balogh Zoltán

  Elnök, KNX Hungary

  A KNX Hungary Egyesület elnöke, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnökségi tagja. Villamosmérnökként végzett. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik az épületautomatizálás, intelligens épületek területén.
  1996 óta foglalkozik a KNX épületautomatizálási rendszerrel.
  A KNX az egyetlen nyitott szabványú épületfelügyeleti rendszer, amely megfelel a vonatkozó szabványoknak. 1996-ban Németországban elvégezte a KNX tervezői és üzembehelyezői képzést, majd 1998-ban KNX oktatói oklevelet szerezett.
  Az Elektro-Kamleithner Kft. ügyvezetője és tulajdonosa. Cége több KNX gyártó hazai vezérképviseletét látja el. Csapata 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.
  2008-óta a KNX Hungary Épületautomatizálási Egyesület elnöke.

  Elnök, KNX Hungary

 • Benkó Csaba

  Benkó Csaba

  A Schneider Wiser okosotthon szakértője, lakossági termékmenedzser

  Benkó Csaba vagyok, a Schneider Electric lakossági termékmenedzsere. 2004-ben szereztem villamosmérnök és mérnöktanár diplomát, az egykori Kandón (BMF – jelenleg Óbudai Egyetem). Szakmai tapasztalataimat, Magyarország két meghatározó multi cégénél szereztem, amiből a jelenleginél már több, mint a 8. évemet töltöm. Számos termékbevezetés és nagyvolumenű marketing kampány mellett, lehetőségem van a termékfejlesztésekbe is besegíteni – a nemzetközi csapatunkon keresztül. 2020. nyara óta aktívan részt veszek a Wiser okos-otthon rendszer magyarországi kínálatának tesztelésében-fejlesztésében is.

  URL www.se.com/hu

  A Schneider Wiser okosotthon szakértője, lakossági termékmenedzser

 • Czövek Endre

  Czövek Endre

  Értékesítési vezető, Legrand

  Műszaki menedzser, villamosmérnök és közgazdász végzettségű. 2007 óta Legrand alkalmazott, kezdetekben erősáramú termékmenedzser majd üzletfejlesztő. Négy éve értékesítési vezetőként feladata a Legrand kínálatának informatikai piacra történő bevezetése, valamint adatközpontokhoz kapcsolódó rendszerek hazai értékesítése. Főbb szakterületei közé tartozik a kisfeszültségű energiaelosztás és védelem, strukturált hálózat, szünetmentes áramellátás és épületautomatizálás.

  Értékesítési vezető, Legrand

 • Ecsedi Péter

  Ecsedi Péter

  Innovációs vezető, EPS-Connect International Zrt.

  Ecsedi Péter

  Ecsedi Péter 12 éves multinacionális cégnél szerzett tapasztalat után döntött úgy, hogy saját vállalkozásba kezd.
  2017-ben megalapította saját cégét, a projektmenedzsmenttel, integrált üzleti kommunikációs megoldások, strukturált hálózatok és kábelezési rendszerek tervezésével és telepítésével, multinacionális vállalatok teljes infrastruktúrájának tervezésével és kivitelezésével foglalkozó EPS-CONNECT Kft.-t, amelynek ügyvezető cégtulajdonosa lett. 2020-tól a cég zártkörű részvénytársasággá alakulásával vezérigazgató, majd 2021-től az új fejlesztésekért felelős innovációs igazgatói posztot tölti be. A vállalkozás elsősorban a gyengeáramú üzleti hálózatok kábelezése és az integrált üzleti kommunikációs rendszerek szakértője. Portfólióját kibővítette intelligens épületek, biztonsági rendszerek, hőkamerás érzékelő berendezések, beléptető rendszerek vezérlésének strukturált hálózati kábelezésével és számos egyéb, ezekhez kapcsolódó műszaki megoldással.
  2020-tól az iparban dolgozó cégek projektmenedzsereinek tart tréningeket.
  2017-től IPMA B vizsgával rendelkezik projektmenedzsment területen. Ugyanebben az évben az Év projektmenedzserének választották, és a Pécsi Tudomány egyetemtől Címzetes Egyetemi Docens kinevezést kapott.

  Innovációs vezető, EPS-Connect International Zrt.

 • Halmos Gyula

  Halmos Gyula

  Tulajdonos, Yabune Solution Kft.

  Tulajdonos, Yabune Solution Kft.

 • Kálmán Gergely

  Kálmán Gergely

  Beszerzési vezető, AccessPoint Kft.

  Beszerzési vezető, AccessPoint Kft.

 • Koza Andor

  Koza Andor

  Smart Pierre, CEO

  Smart Pierre, CEO

 • Lángh Tamás

  Lángh Tamás

  Tulajdonos, Yabune Solution Kft.

  “Fiatal mérnökök vagyunk, több évnyi, multinacionális cégeknél szerzett szoftverfejlesztési és innovációs tapasztalattal. Hozzászoktunk, hogy ezen a területen minden gyorsan változik, így ehhez alkalmazkodva alakítottuk ki a Yabune Home Okosotthon rendszerét. Ismerjük a legújabb irányok, és az Internet of Things (IoT) kihívásait. Láttuk több rendszer telepítését közvetlen közelből és szakmai hátterünknek köszönhetően is látjuk a világ digitális transzformációjának kihívásait.

  Ekkor született meg az ötlet, hogy a nyílt forráskódú Home Assistant otthon automatizálási szoftver sokoldalúságára és az évek során komplex informatikai rendszerek tervezésével és karbantartásával megszerzett tudásunkra építve megalkossunk egy minden igényt kielégítő, versenyképes megoldást.
  Ennek sikerére alapozva döntöttük el, hogy a versenyszférában és elosztott rendszerekkel szerzett tapasztalatainkat kamatoztatva, olyan megoldásokat nyújtsunk mind DIY, laikus és telepítő kollégáknak, amely elő segíti az okosotthonforradalmát.”

  Tulajdonos, Yabune Solution Kft.

 • Sándor Barnabás

  Sándor Barnabás

  Kiberbiztonsági mérnök, Okosítsa otthonát

  Sándor Barnabás vagyok az Okosítsa Otthonát alapítója. Okleveles biztonságtechnikai mérnök és minősített etikus hacker vagyok. Az informatika területén több, mint 10 éves tervezői és üzemeltetői tapasztalattal rendelkezem. Fő szakterületem a kiberbiztonság, ahol szoftverek sérülékenységvizsgálatában, digitális aláírás és PKI rendszerekben, továbbá hálózatok biztonságának kiépítésében is részt vettem már, főleg multinacionális vállalatoknál és KKV cégeknél. Az évről évre megszerzett tapasztalat és tudás vezetett oda, hogy kiemelten fontos számomra a folyamatos fejlődés, éppen ezért jelenleg az Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskolájában, folytatok tanulmányokat. Doktori témám az okos városok és IoT eszközök kiberbiztonságak kapcsolata.

  Kiberbiztonsági mérnök, Okosítsa otthonát

 • Simon Attila

  Simon Attila

  Ügyvezető-tulajdonos, Marketcom

  Attila a számos okosotthon, avagy okosvillamossági márka magyarországi hivatalos disztribútoraként működő MarketCom Kft. vezetője. Végzettségét tekintve közgazdász, szakmai karrierjében IT megoldás értékesítés, marketing tanácsadó cég, valamint nemzetközi autóipari IT megoldások értékesítése és globális B2C szolgáltatási üzletág kialakítása is megtalálható.

  Évekkel ezelőtt magába szippantotta az okosotthon világa. Jelentős tapasztalata van mind a cég portfóliójába tartozó eWeLink felhő-platformot használó Sonoff és SmartWise megoldások, mind piaci vetélytársuk, a Shelly eszközök terén. Előadásában e két népszerű Wi-Fi-s márka, a kínai Sonoff és az európai Shelly összehasonlítására vállalkozik.

  Ügyvezető-tulajdonos, Marketcom

 • Szarvas Péter

  Szarvas Péter

  Ügyvezető, Chameleon Smart Home

  Ügyvezető, Chameleon Smart Home

 • Tálas Péter Csongor

  Tálas Péter Csongor

  műsorvezető, Őrültech

  Sziasztok! Tálas Péter Csongor vagyok, a szegedi Rádió 88 műsorvezetője, illetve az Őrültech podcast egyik kitalálója. Gimis korom óta izgat minden, ami rádiózás, illetve főleg minden, ami tech! Okosotthon ügyben nem vagyok pro (még), de hazudnék, ha azt mondanám, hidegen hagy a dolog. Egyelőre a lelkes amatőrök táborát erősítem, de ki tudja ez hogyan változik az expo után. 😃

  műsorvezető, Őrültech

 • Tóth-Czere Péter

  Tóth-Czere Péter

  Cégvezető, Coffee Break Consulting

  Tartalommarketinggel, keresőoptimalizálással, growth hackinggel, stratégiai tanácsadással foglalkozó digital marketing stratéga.

  Elhivatott podcast készítő, igyekszik támogatni másokat is, akik szeretnék üzleti alapon készíteni a podcast csatornájukat.

  Előadó, oktató és tréner, de a HVG BrandLab tartalommarketing tanácsadójaként is tevékenykedett.

  Cégvezető, Coffee Break Consulting

 • Turbucz Gergely

  Turbucz Gergely

  Projekt-vezető, Elektro-Kamleithner

  Okleveles villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.
  2005 óta az Elektro-Kamleithner Kft. munkatársa. Kezdetben értékesítőként, később projekt vezetőként tevékenykedett. Tapasztalata a tervezésétől az értékesítésen át a kivitelezésig végig kíséri a teljes munkafolyamatot. A cég által képviselt 11 elsősorban német gyártó kiváló minőségű villamos szerelvényeinek ismerője. A KNX épületautomatikai rendszer szakértője, rendszeresen tart KNX tanfolyamokat rendszerintegrátorok számára.

  Projekt-vezető, Elektro-Kamleithner

 • Virág Zoltán

  Virág Zoltán

  vezető, IoT Central

  A megfelelő okosotthon kiválasztása nem egyszerű kérdés, hiszen egy folyamatosan fejlődő iparág, ami az elmúlt pár évben egyre népszerűbb és elérhetőbb lett. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy nehéz eligazodni a különböző gyártók és technológiák között, mivel én is ingatlan vásárlás előtt kezdtem alaposabban utánajárni a témának. Mivel nem volt hazai fóruma, elindítottam egy meetupot, ami mára Magyarország legnagyobb okosotthon közösségévé nőtte ki magát. És azt a szerepkört – ami anno hiányzott –, jelenleg harmadmagammal töltjük be; hiszen mára kikupálódtunk a megannyi technológiából és telepítői képzésekből okosotthon szakértővé.

  vezető, IoT Central

 • Zalai Gábor

  Zalai Gábor

  CTO, Metrodom

  A számítógépek, kütyük iránti érdeklődésem egy hideg és napos, januári délután fogant, valamikor ’84 környékén, amikor családi barátainknál először odaülhettem egy ZX81 elé és a hozzá tartozó könyvből begépelhettem egy BASIC programot, ami működött. Csodát láttam 8 évesen. Az érdeklődésből szerelem lett, sokáig hobbiként, aztán munkaként. Mára az egyik legnagyobb magyar lakóingatlan-fejlesztő cég IT-vezetőjeként vagyok felelős nem csak a cég IT infrastruktúrájával kapcsolatos döntésekért, üzemeltetéséért. Legfontosabb és legnagyobb területem a cég által kínált lakások és épületek okossá tétele, kezdve a megfelelő technológia és rendszer kiválasztásától a beépítő alvállalkozó szakmai irányításáig. Ezáltal az okosotthon-iparág teljes vertikumát átlátom, az eszközfejlesztéstől a végfelhasználókig.

  CTO, Metrodom

 • Zsák Péter

  Zsák Péter

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.

  “„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem.
  Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én.
  Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen.
  A Smartopert Partners pedig naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.”

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.

Scroll to Top