Nagy közös CrossCasting az Őrültekkel

vas05jún16:15vas17:15Nagy közös CrossCasting az Őrültekkel

Idő

(Vasárnap) 16:15 - 17:15

Az esemény előadói

 • Fabó Gergő

  Fabó Gergő

  Hoszt, Okosotthon Club Podcast

  Hoszt, Okosotthon Club Podcast

 • Máté Geri

  Máté Geri

  Műsorvezető, Őrültech

  Sziasztok! Máté Geri vagyok, az Őrültech tech-bulvár podcast háromfős alakulatának bölcsészmérnöke. Az automatizációk iránti klinikai szintű izgatottság tehát szakmai velejáró, legyen szó szoftveres megoldásokról, vagy egyéb ipari megoldások mellett otthonautomatizálásról.

  Műsorvezető, Őrültech

 • Tálas Péter Csongor

  Tálas Péter Csongor

  műsorvezető, Őrültech

  Sziasztok! Tálas Péter Csongor vagyok, a szegedi Rádió 88 műsorvezetője, illetve az Őrültech podcast egyik kitalálója. Gimis korom óta izgat minden, ami rádiózás, illetve főleg minden, ami tech! Okosotthon ügyben nem vagyok pro (még), de hazudnék, ha azt mondanám, hidegen hagy a dolog. Egyelőre a lelkes amatőrök táborát erősítem, de ki tudja ez hogyan változik az expo után. 😃

  műsorvezető, Őrültech

 • Zsák Péter

  Zsák Péter

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.

  „„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem.
  Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én.
  Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen.
  A Smartopert Partners pedig naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.”

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.

Scroll to Top