június, 2022

vas05jún10:5011:00Virtual EventMely eszközöket vonhatjuk be nyílt forráskódú rendszerek alá - Legrand túra10:50 - 11:00

Idő

(Vasárnap) 10:50 - 11:00

Az esemény előadói

 • Czövek Endre

  Czövek Endre

  Értékesítési vezető, Legrand

  Műszaki menedzser, villamosmérnök és közgazdász végzettségű. 2007 óta Legrand alkalmazott, kezdetekben erősáramú termékmenedzser majd üzletfejlesztő. Négy éve értékesítési vezetőként feladata a Legrand kínálatának informatikai piacra történő bevezetése, valamint adatközpontokhoz kapcsolódó rendszerek hazai értékesítése. Főbb szakterületei közé tartozik a kisfeszültségű energiaelosztás és védelem, strukturált hálózat, szünetmentes áramellátás és épületautomatizálás.

  Értékesítési vezető, Legrand

 • Zsák Péter

  Zsák Péter

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.

  “„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem.
  Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én.
  Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen.
  A Smartopert Partners pedig naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.”

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.

Scroll to Top