MB kapcsolócsalád – Okos, tökéletesen illeszkedik a környezetébe és 100%-ban magyar!

pén19feb10:30pén11:00MB kapcsolócsalád – Okos, tökéletesen illeszkedik a környezetébe és 100%-ban magyar!10:30 - 11:00

Event Details

„Sok éves kísérletezéssel és fejlesztéssel a hátunk mögött, tapasztalataink egy olyan technológiai eszközbe összpontosult, amelynek segítségével a legkülönfélébb anyagokból tudunk megbízható, érintésre érzékeny kapcsolót csinálni. Ezzel a technológiával alkottuk meg a MATERIAL BUTTON láthatatlan érintőkapcsoló családot, amely a biztonság,  a design és a funkciók területén messze felülmúl a hagyományos kapcsolók világát.

Bármilyen nem vezető burkolóanyag mögé elhelyezhető, így biztosítva a mai letisztult otthonoknak a kapcsolók nélküli modern és homogén hatást.  Funkcióinak köszönhetően tökéletesen helyettesíti a hagyományos kapcsolókat, sőt tudása felülmúlja mindazokét. Stabil működést biztosít minden olyan elektromos eszköznek, amellyel összeköttetésben áll. Akár 30 mm vastagságú burkolóanyagon keresztül is kifogástalanul működik. Jellegéből fakadóan tökéletesen rongálás biztos, illetve a gyártási technológiájának köszönhetően víz- és porálló.

Jöjjön el eladásunkra és ismerje meg a saját fejlesztésű láthatatlan kapcsolócsaládunkat!”

Több

Idő

(Péntek) 10:30 - 11:00

Színpad

Intelligens Épületek Színpad

Az esemény előadói

  • Szélpál Tamás

    Szélpál Tamás

    Értékesítési vezető, Csiha Kft.

    A Csiha Kft-nél dolgozom már több mint 4 éve gazdasági és kereskedelmi vezetőként. Körülbelül 1 év után találkoztam az Material Button-nal egy projekt során, ezt követően vetettem fel a piacra vezetés ötletét, amelyben végül teljes szabad kezet kaptam. További 1 év kellett ahhoz, hogy bevezessük a lakossági piacra is. Egyedi terméknek tartom a cég életében hiszen ez az első olyan termékünk, amely nem az ipari szektornak, hanem a lakossági szektornak készítettünk el.

    Értékesítési vezető, Csiha Kft.