Kulcs a biztonsághoz - modern beléptetés az otthonunktól az irodáig

pén19feb11:30pén12:00Kulcs a biztonsághoz - modern beléptetés az otthonunktól az irodáig11:30 - 12:00

Event Details

Az okosotthon piac egyik fontos területe a zárvezérlés. Számtalan megoldás található ma már a piacon: Wifi-s, Zwave vagy Bluetooth-szal működő eszközök, viszont a választás korántsem egyszerű.

Olyan megoldás, ami valóban biztonságos technológiára épül, egyszerűen telepíthető és kezelhető, valamint felhasználóbarát felülettel rendelkezik…csak kevés van.

Az előadás keretében egy olyan magyar fejlesztést szeretnénk bemutatni, ami a fenti tulajdonságok mellett a lakóingatlanok beléptetésére és az üzleti szféra igényeinek kielégítésére is alkalmas.

Több

Idő

(Péntek) 11:30 - 12:00

Színpad

Intelligens Épületek Színpad

Az esemény előadói

  • Barna Ervin

    Barna Ervin

    Nold Technologies alapítója és ügyvezetője

    Több, mint 20 éves építőipari vállalkozói tapasztalattal rendelkezik. Különböző épületegyüttesek (ipari létesítmények, raktárépület, irodaház, luxusapartmanok) építését, illetve felújítását koordinálta. Ez idő alatt sikerült részletesebben megismerkednie a piacon elérhető kaputechnikai és zármegoldásokkal is. 2016 óta vezeti a szoftver- és hardverfejlesztő Nold Technologies vállalkozást, amely mobiltelefonos zárvezérlésre specializálódott és cégek, valamint magánszemélyek részére kínál modern, biztonságos és hatékony megoldást.

    Nold Technologies alapítója és ügyvezetője