Hogyan találd meg a megfelelő okosotthon telepítőt

pén19feb12:00pén12:30Hogyan találd meg a megfelelő okosotthon telepítőt12:00 - 12:30

Event Details

Nincs két egyforma ember, így neked valószínűleg nem pontosan ugyanolyan okosotthon az ideális, mint ami a szomszédnak van. Az okosotthon tervezésénél nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy jól határozzuk meg, mit is szeretnénk. 

“Nem okosotthon rendszert, hanem telepítőt választasz.
A telepítő szaktudása, a megrendelő valós igényeinek ismerete, valamint a telepítő és a megrendelő közötti szinergia határozza meg, hogy az okosotthon valóban a megrendelő igényeire lesz-e szabva.”

Az előadás során elmondom, mire kell figyelned ahhoz, meg megtaláld a számodra ideális telepítőt, aki tényleg a számodra megfelelő okosotthont fogja megteremteni.

Több

Idő

(Péntek) 12:00 - 12:30

Színpad

Intelligens Épületek Színpad

Az esemény előadói

 • Zsák Péter

  Zsák Péter

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.

  “„A hálószoba lámpa kapcsolójához miért nincs távirányító?” Ez volt az a kérdés, ami elindított 2013-ban az okosotthonok világa felé, ekkor fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy az otthonomat még kényelmesebbé, biztonságosabbá és nem utolsósorban energiatakarékosabbá teszem.
  Évekig nézelődtem a piacon fellelhető megoldások között, de még alaposabb utánajárás után sem tudtam eligazodni a rengeteg lehetőség és megoldás között. Az idő során azt vettem észre, hogy mások is hasonló helyzetbe kerültek, mint annak idején én.
  Feladatomnak éreztem, hogy segítsek nekik, így megalapítottam a Smartopert Kft-t és életre keltettem az Okosotthon Guru márkát, ahol márkafüggetlenül segítek eligazodni azoknak, akik okosotthont szeretnének, hogy valóban rájuk szabott okosotthonuk legyen.
  A Smartopert Partners pedig naprakész tudást biztosít a szakembereknek a piacon lévő megoldásokhoz, mert így lehetnek kiemelkedőek a területükön és szolgálhatják az ügyfeleik érdekeit.”

  Ügyvezető-tulajdonos, Smartopert Kft.