FIBARO – életre keltjük az otthonokat!

pén19feb11:00pén11:30FIBARO – életre keltjük az otthonokat!11:00 - 11:30

Event Details

A FIBARO okosotthon rendszer az igényeinkhez tökéletesen idomuló automatizált rendszer, melyben az elektromos eszközök az igényeinkhez és szokásainkhoz alkalmazkodva „életre kelnek”, pontosabban a heti-napi rutinunknak megfelelően működnek. A FIBARO-nak köszönhetően szinte bármely elektromos eszköz bevonható a rendszer irányítása alá, így bármilyen lakás, ház okosotthonná alakítható, legyen szó újépítésű, felújítás alatt álló, vagy akár meglévő ingatlanról. Az elmúlt 8 év tapasztalatai alapján bátran állíthatjuk, hogy a FIBARO okosotthon rendszerrel nem csak egy „távirányítót” kap az otthonához tulajdonosa, hanem az automatizált funkcióknak köszönhetően nagyban fokozza a biztonságot és a kényelmet, és mindemellett időt és energiát takarít meg. Ezen lehetőségekre és előnyökre szeretnénk egy kis betekintést adni az előadás keretében. Valamint tekintettel a FIBARO rendszer komplexitására és széleskörű funkcionalitására, annak telepítése oktatást végzett szakértő közreműködését igényli, így szeretett várjuk olyan telepítő cégek érdeklődését is, akik szeretnének üzletszerűen foglalkozni FIBARO rendszerek telepítésével.

Több

Idő

(Péntek) 11:00 - 11:30

Színpad

Legrand Színpad

Az esemény előadói

 • Czibere Kornél

  Czibere Kornél

  Értékesítési vezető, SmartMe

  Czibere Kornélnak hívnak és a Smartme Buliding Technologies Kft. kereskedelmi vezetője vagyok. Cégünk, főprofilját tekintve elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezésével, telepítésével, karbantartásával foglalkozik, de 2015 óta a FIBARO SmartHome rendszerek Magyarországi képviseletét is ellátja.
  Eddigi pályafutásom során többnyire műszaki beállítottságú, nemzetközi multicégeknél dolgoztam (Xerox, Océ, Trane, stb) különböző műszaki pozíciókban, jellemzően kereskedelmi, üzletfejlesztési területeken.

  Értékesítési vezető, SmartMe