Lángh Tamás

“Fiatal mérnökök vagyunk, több évnyi, multinacionális cégeknél szerzett szoftverfejlesztési és innovációs tapasztalattal. Hozzászoktunk, hogy ezen a területen minden gyorsan változik, így ehhez alkalmazkodva alakítottuk ki a Yabune Home Okosotthon rendszerét. Ismerjük a legújabb irányok, és az Internet of Things (IoT) kihívásait. Láttuk több rendszer telepítését közvetlen közelből és szakmai hátterünknek köszönhetően is látjuk a világ digitális transzformációjának kihívásait.

Ekkor született meg az ötlet, hogy a nyílt forráskódú Home Assistant otthon automatizálási szoftver sokoldalúságára és az évek során komplex informatikai rendszerek tervezésével és karbantartásával megszerzett tudásunkra építve megalkossunk egy minden igényt kielégítő, versenyképes megoldást.
Ennek sikerére alapozva döntöttük el, hogy a versenyszférában és elosztott rendszerekkel szerzett tapasztalatainkat kamatoztatva, olyan megoldásokat nyújtsunk mind DIY, laikus és telepítő kollégáknak, amely elő segíti az okosotthonforradalmát.”

Events by this speaker

Scroll to Top