Design és technológia az épületautomatizálásban

Az Elektro-Kamleithner Kft. 2000-ben alakult és rövid időn belül a piac meghatározó szereplőjévé vált az épületautomatizálás terén.

Kiváló minőségű villamos szerelvények gyártói képviseletével és KNX épületautomatizálási rendszerek kiépítésével foglalkozunk.

Épület automatikai rendszereink, okosotthonaink a családi házaktól a több tízezer négyzetméteres komplex épületekig (társasházak, lakóparkok, irodaházak, oktatási-, közintézmények, hotelek, ipari csarnokok, bevásárlóközpontok, repterek, stb.), minden épülettípushoz megfelelő megoldást jelentenek. 

Az országban egyedülállóan tizenkét olyan gyártó termékeit is kínáljuk, melyek a szabványosított (MSZ EN 50090) KNX épületautomatizálási rendszerhez gyártanak készülékeket. Tevékenységünk meghatározó eleme a KNX rendszerek kiépítése. Büszkék vagyunk arra, hogy a több mint 20 éve elkészült első rendszerünk a mai napig hibátlanul működik. Azóta számtalan projekttel büszkélkedhetünk, és a hazai KNX piac egyik jelentős résztvevőjévé váltunk.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan rendszert építsenek be az épületekbe, mely nem függ egyetlen gyártótól, hanem hosszú évtizedekre ad biztonságos megoldást. A KNX egy nyitott szabvány, amely garantálja, hogy úgy, mint az elmúlt évtizedekben, a jövőben is egy olyan rendszer üzemeltesse az épületet, mely megbízhatóan működik. A rendszer rugalmas, hiszen könnyedén bővíthető, fejleszthető, a későbbi igények kiszolgálására is.

Az intelligens épületek a jövő épületei a jelenben

Az Elektro-Kamleithner Kft. mögött két évtizedes tapasztalat áll, így a céggel együtt dolgozó szakemberek jóvoltából biztosak lehetünk benne, hogy a mindennapi életünk megkönnyítését szavatolják a cég által biztosított olyan jellemzők, mint:

  • energiahatékonyság
  • adatvédelem (KNX Secure)
  • innovatív technológiák
  • Made in Germany – kiváló német minőség
  • hosszú élettartam
  • kifinomult design és esztétikai megjelenés
  • kényelem és funkcionalitás összhangja

Tapasztalt kollégáink rendszeresen tartanak KNX-tanfolyamokat szakemberek, rendszerintegrátorok számára. A 2 napos gyakorlati képzés során a résztvevők megismerkedhetnek a KNX rendszerek tervezéséhez, kivitelezéséhez, programozásához szükséges ismeretekkel.

Célunk, hogy olyan szakmailag felkészült partnerhálózatot építsünk ki, amelyben támogatva a szakembereket és rendszerintegrátorokat, garantálni tudjuk a KNX rendszer előnyeinek kiaknázását a legkorszerűbb épületautomatikai rendszerek kialakításánál.

További információ:

www.ek.hu
www.luxorliving.hu
www.berker.hu 

Scroll to Top